Home Blog Payrollen met de juiste certificeringen

Payrollen met de juiste certificeringen

Payrollen wordt steeds populairder. Het biedt namelijk veel voordelen, zoals flexibiliteit en minder administratieve rompslomp. Maar wist je dat het kiezen van de juiste payrollpartner minstens zo belangrijk is als het payrollen zelf? Bij Payingit werken wij volledig via verschillende certificeringen, zodat je zeker weet dat je in zee gaat met een betrouwbare en professionele partner. In deze blog lees je meer over de certificeringen die wij rijk zijn en wat deze voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Payingit heeft het VSU-keurmerk

VSU staat voor Vereniging van Samenwerkende Uitzendbureaus en is een brancheorganisatie voor uitzendbureaus in Nederland. Het VSU-keurmerk is een kwaliteitskeurmerk dat aangeeft dat een uitzendbureau voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Als VSU gecertificeerd bedrijf hebben wij laten zien dat Payingit aan alle eisen voldoet op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid, arbeidsomstandigheden, personeelsbeleid en financiële stabiliteit. Het keurmerk is een garantie voor onze klanten dat wij als uitzendbureau de zaken goed op orde hebben en dat ons team zich altijd inzet voor het leveren van de beste kwaliteit.

Wij beschikken over NEN-certificeringen

Bij Payingit hechten wij veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Daarom beschikken wij over verschillende NEN-certificeringen. Er zijn verschillende NEN-certificeringen, waaronder de NEN 4400-1 en NEN 4400-2. De NEN 4400-1 en NEN 4400-2 zijn gericht op het toetsen van de betrouwbaarheid van bedrijven die personeel ter beschikking stellen of werkzaamheden uitvoeren. Dit houdt in dat wij als bedrijf worden gecontroleerd op onze financiële administratie, personeelsadministratie en naleving van wet- en regelgeving. Het certificaat geeft aan dat wij aan alle eisen voldoen en dat wij betrouwbaar zijn als werkgever of dienstverlener.

De NEN-certificeringen zijn belangrijk omdat ze aantonen dat wij als payrollbedrijf voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Dit biedt zekerheid en vertrouwen aan onze klanten en geeft aan dat wij ons altijd inzetten voor de beste dienstverlening!

Payingit is IND erkend

Bij Payingit zijn wij trots om te kunnen melden dat wij IND erkend zijn. Maar wat houdt dit precies in? IND staat voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor het toelaten en verblijven van vreemdelingen in Nederland.

Als IND erkend bedrijf hebben wij de bevoegdheid om de salarisadministratie te verzorgen voor werknemers die een verblijfsvergunning hebben. Dit betekent dat werkgevers die personeel met een verblijfsvergunning in dienst hebben, bij ons terecht kunnen voor een volledige en correcte salarisadministratie. Wij zorgen ervoor dat alle loonheffingen en premies op de juiste manier worden afgedragen en dat alle benodigde documenten op tijd en correct worden ingediend bij de IND.

Wanneer je voor een samenwerking met ons kiest werk je volledig via verschillende certificeringen

Bij Payingit streven wij naar optimale samenwerkingen met al onze klanten. Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken, ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare partner. Door onze verschillende certificeringen kun je erop vertrouwen dat je in zee gaat met een organisatie die aan de hoogste normen voldoet. Je weet bijvoorbeeld zeker dat jouw bedrijfsprocessen voldoen aan de wettelijke eisen en dat je persoonsgegevens bij ons veilig zijn. Kies vandaag nog voor de zekerheid van werken met Payingit!

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer Business Development Representative