Home Blog Verkeerde plaatsingen? Die zijn bij ons verleden tijd
Verkeerde plaatsingen? Die zijn bij ons verleden tijd

Verkeerde plaatsingen? Die zijn bij ons verleden tijd

Het plaatsen van medewerkers is een complex proces en helaas worden er in de praktijk vaak veel fouten gemaakt. Denk aan het plaatsen van een medewerker bij een verkeerde klant of het toewijzen van de verkeerde functie aan een medewerker. Dit kan leiden tot verlies van omzet, betrouwbaarheid en reputatieschade voor bedrijven. Gelukkig biedt Payingit hier dé oplossing voor. Door onze geautomatiseerde processen en ons 4-eye principe minimaliseren wij het risico op fouten en zorgen wij voor de nauwkeurige plaatsing van medewerkers bij onze klanten.

Als je met ons samenwerkt, kun je erop vertrouwen dat de plaatsing van medewerkers op de juiste manier wordt afgehandeld. Verkeerde plaatsingen zijn bij ons verleden tijd!

De meerwaarde van automatisering

Ons team doet er alles aan om zoveel mogelijk processen te automatiseren. Bij Payingit geloven wij namelijk sterk in de kracht van de automatisering van processen. Door het verminderen van menselijke handelingen kunnen wij de kans op fouten verkleinen en de efficiëntie en nauwkeurigheid van onze diensten verbeteren. Onze geautomatiseerde processen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat elke stap van het proces soepel verloopt, van het invoeren van gegevens tot het verwerken van betalingen en het genereren van rapportages.

Door onze focus op automatisering kunnen wij onze klanten een betrouwbare en efficiënte service bieden, terwijl we tegelijkertijd kosten besparen en de productiviteit verhogen. Onze toewijding aan automatisering is de sleutel tot ons succes en we blijven ons inzetten om onze processen voortdurend te verbeteren en te optimaliseren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de nauwkeurigheid van onze diensten, ook als er toch menselijke handelingen dienen plaats te vinden. Daarom maken wij gebruik van het 4-eye principe, wat inhoudt dat er altijd twee mensen naar een handeling kijken voordat deze wordt goedgekeurd en doorgevoerd. Op deze manier minimaliseren wij het risico op fouten en zorgt ons team voor een betrouwbare service voor onze klanten.

Wij stellen ons graag aan je voor als dé backofficepartij voor arbeidsbemiddelaars

Bij Payingit houden wij ons elke dag bezig met het plaatsen van medewerkers bij meerdere eindklanten. Dit betekent dat één medewerker voor verschillende opdrachtgevers kan werken. De rol van Payingit in dit proces is om je te ondersteunen met de salarisadministratie, facturatie en andere HR-gerelateerde taken. In deze situatie is een uitzendbureau onze klant en is de opdrachtgever een eindklant. Dit betekent dat wij de salarisadministratie en facturatie afhandelen voor de medewerkers die via het uitzendbureau bij de verschillende eindklanten werken en heb je als onze klant direct toegang tot een breed scala aan gekwalificeerd personeel.

Je kunt bij ons voor een all-in pakket kiezen, zodat je salarisadministratie en facturatie soepel verloopt en jij je kunt richten op je core business! Wij zijn niet voor niets de meest klantvriendelijke backofficepartij voor arbeidsbemiddelaars.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative