Home Blog Bij Payingit regel je alles 100% online

Bij Payingit regel je alles 100% online

De wereld verandert snel en daarmee ook de manier waarop bedrijven hun werknemers werven en beheren. Bij Payingit begrijpen wij dit als geen ander en daarom bieden wij onze klanten een volledig online dienstverlening aan. Het inschrijven van werknemers, het versturen en ondertekenen van arbeidscontracten en je administratie: alles gebeurt online. In deze blog vertellen wij je waarom 100% online werken zo positief is en wat de voordelen ervan zijn.

Wij bieden werk op maat

Bij Payingit begrijpen wij dat elk bedrijf anders is en dat daarom maatwerk nodig is. Dankzij ons online platform kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden aan onze klanten. Wij kunnen bijvoorbeeld kant en klare templates aanleveren, waardoor je makkelijk en snel een grote groep werknemers van jouw HR-systeem naar onze online portal kunt migreren. Dit zorgt ervoor dat het beheren van werknemersgegevens veel makkelijker en efficiënter wordt en het geen grote stap is om alles werkend te krijgen.

Alles 100% online

Bij Payingit zijn wij er trots op dat ons team alles online doet. Dit betekent dat onze klanten papierloos kunnen werken en dat je altijd en overal toegang hebt tot je gegevens. Dit is niet alleen efficiënter en duurzamer, maar het zorgt er ook voor dat je altijd up-to-date bent. Ben je op zoek naar specifieke informatie? Dan heb je dat in onze online portal binnen no-time gevonden. Verder kun je op elk gewenst moment contact met ons opnemen, wij zorgen namelijk dat je binnen 24 uur antwoord hebt en verder kunt!

Kies voor veilig en betrouwbaar

Bij Payingit hechten wij veel waarde aan veiligheid en betrouwbaarheid. Onze online software is daarom erg goed beveiligd en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je als onze klant altijd de controle hebben over je persoonlijke gegevens. Wij zorgen ervoor dat deze niet zomaar gedeeld kunnen worden met anderen.

Je flexibiliteit neemt toe

Dankzij ons online platform kun je vanaf het moment dat je onze klant wordt, altijd en overal blijven werken. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan kantooruren of een fysieke locatie. Je kunt op je computer, laptop, tablet of telefoon inloggen op ons platform en direct je gegevens beheren wanneer het jou het beste uitkomt. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie binnen je bedrijf.

Hoe kom je met ons in contact?

Heb je interesse in onze 100% online dienstverlening? Of wil je meer weten over wat Payingit precies voor je bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer Business Development Representative