Loonadministratie uitbesteden bij Payingit

In Nederland is iedere werkgever volgens de wet- en regelgeving verplicht om de loonadministratie bij te houden. Dit betekent dat werkgevers lonen moeten overmaken, loonaangifte moeten doen en de afdrachten aan de fiscus moeten worden verzorgd. Deze administratieve verplichtingen kun je zelf doen, maar ook uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. Dat is Payingit!

Wat betekent het uitbesteden van loonadministratie voor mijn organisatie?

De loonadministratie uitbesteden, zorgt ervoor dat er een heleboel werk uit handen wordt genomen. Payingit is als administrateur verantwoordelijk voor:

 • het maken van de loonstroken, betalingsbestanden, loonaangiften, loonjournaals en jaaropgaven;
 • het bijhouden van opbouw van vakantiedagen;
 • de controle van het ziekteverzuim;
 • de afdrachten voor de (ingehouden) loonbelasting en sociale premies;
 • de mutaties voor bijvoorbeeld verlof of reiskostenvergoeding;
 • het bijhouden van de contractduur van arbeidscontracten;
 • op de hoogte blijven van wetswijzigingen en vernieuwingen in collectieve arbeidsovereenkomsten.

Als je de loonadministratie uitbesteedt, houd je zelf veel tijd over voor je eigen taken. Door van onze dienstverlening gebruik te maken, hoef je zelf minder administratief werk uit te voeren. Met deze tijd kun je meer focus leggen op je kernactiviteiten. Ook is loonverwerking een vervelende klus, omdat de wet-en regelgeving continu verandert. Als je je hier niet aan houdt, kun je zelfs een boete krijgen. Bij Payingit zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste veranderingen op het gebied van de wet- en regelgeving. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat alles op de juiste manier gebeurd. Wij zorgen ervoor dat jou veel tijd, geld en moeite wordt bespaard.

De voordelen van het uitbesteden van de loonadministratie

Bovengenoemde zaken zorgen ervoor dat je minder omkijken hebt naar de loonadministratie. Daardoor kun jij je focussen op je bedrijfsvoering, maar het uitbesteden van loonadministratie heeft meer voordelen. De voordelen van loonadministratie uitbesteden zijn:

 • Je loonaangiften worden op tijd geregeld
 • Je hebt een duidelijk overzicht in je personeelszaken
 • De vragen van je personeel worden beantwoord
 • Je hoeft je niet meer te verdiepen in de wet- en regelgeving
 • Je hoeft de laatste wijzigingen rondom cao’s niet in de gaten te houden
 • Je hebt bij ons een vooraf afgesproken tarief per loonstrook en jaaropgave

Payingit als loonadministratie partner

Er zijn honderden administratiebedrijven in Nederland, maar Payingit is opgericht om het net even anders te doen in de branche. Ieder bedrijf wilt zich onderscheiden met scherpe loonadministratie tarieven, mooie praatjes en goed ontwikkelde loonadministratie software. Dit maakt het moeilijk om een keuze te maken. Payingit onderscheidt zich naast een scherp tarief ook op de beste service. Wij vinden goed werkgeverschap erg belangrijk en nemen dit serieus. Daarom kun je bij ons altijd rekenen op een snelle reactie en creatieve oplossingen.

De voordelen van werken met Payingit zijn:

 • Duidelijke en eerlijke communicatie
 • Altijd een scherp tarief
 • Persoonlijk en specialistisch advies
 • Gebruiksvriendelijke loonadministratie software
 • Een vast aanspreekpunt en persoonlijk contact

Lees meer over ons op onze cultuurpagina.

Payservice maakt de financiële administratie nog makkelijker

Aanvullend op onze dienstverlening bieden wij Payservice. Indien gewenst, kun je ervoor kiezen om Payservice te gebruiken, zodat naast de loonadministratie ook alle betalingen en afdrachten, zoals de netto salarissen en loonheffingen, worden verzorgd. Op deze manier ben je ook voor je vaste personeel in dienst verzekerd van correcte en tijdige betalingen. Dit kan je veel tijd en geld besparen!

Eigen account voor medewerkers

Bij Payingit profiteren ook medewerkers van vele voordelen. Medewerkers krijgen een persoonlijk account, zodat ze met onze online salarisadministratie tool inzicht hebben in hun huidige- en oude loongegevens. Wanneer je gebruikmaakt van onze planning tool dan hebben zij de mogelijkheid om eenvoudig verlof te vragen, maar ook:

 • uitloop te registreren;
 • shifts te ruilen;
 • beschikbaarheid op te geven.

Loonadministratie uitbesteden kosten

Wil je je focussen op (internationaal) ondernemen of je bedrijfsvoering? Dan kunnen wij voor jou de loonadministratie bijhouden. De loonadministratie kosten zijn bij ons vooraf vastgesteld en eerlijk. Daarom kom je niet voor verborgen loonadministratie kosten of onverwachte stijgingen te staan. Wij geven je een vaste loonstrookprijs. Hoe meer loonstroken wij voor je verzorgen, hoe lager de kosten loonadministratie. De wijze waarop je de loonstroken aanlevert en wat je zelf in ons systeem invoert, spelen uiteraard mee bij onze loonadministratie kosten. Bij Payingit weet je altijd dat de salarisadministratie goed geregeld is.

Loonadministratie uitbesteden via payroll

Ben je op zoek naar een andere manier waarop je de loonadministratie kunt uitbesteden? Dan kun je kiezen voor payroll. Bij payrolling wordt loonadministratie volledig uit handen genomen, maar daarnaast geef je ook een deel van de werkgeversrisico’s uit handen. Bij payrolling wordt het volledige juridische werkgeverschap overgedragen en de medewerkers zijn hierdoor niet langer bij jou in dienst. Zo beperk je de risico’s en administratie. En dat allemaal zonder dat er iets veranderd op jouw werkvloer. Als werkgever blijf jij verantwoordelijk voor de werkzaamheden.

Benieuwd naar Payingit als payroll partner? Lees meer over onze payroll service op onze payroll pagina.

Contact met Payingit

Wil je de loonadministratie uitbesteden bij een gespecialiseerde partner? Dat is Payingit! Heb je vragen over salarisverwerking of wil je weten wat Payingit voor jouw bedrijf kan betekenen? Dan kun je gerust contact opnemen. Je kunt ons bellen op 020-225 25 00 of mailen naar info@payingit.nl. Bij ons ben je altijd verzekerd van een snelle reactie. Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij kunnen je onder andere helpen bij loonadministratie in de bouw en loonadministratie in de horeca.

Contactformulier

 • Waar kunnen we je mee helpen?

  Het geheim van die service? Onze bedrijfscultuur.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak