Onze kennispartners

Barbara Jansen

Bedrijfscoach bij Masters at Work

Als bedrijfscoach ben ik gespecialiseerd in verzuimbegeleiding en mental coaching bij re-integratie. Als kennispartner van Payingit wil ik antwoord geven op vraagstukken als: hoe ga ik om met stress en piekeren? Hoe kan ik mij ontspannen? Hoe ga ik op met teleurstellingen? Wat kan ik doen om mijn tijd in te delen en mijzelf hierin begrenzen? Het delen van ervaringen over dit soort onderwerpen kan een inspiratie voor anderen zijn.

Eveline Pernoud

De Sollicitatie Experts

Als sollicitatie expert ben ik gespecialiseerd in het geven van sollicitatieadvies en personal branding. Ik ben van mening dat iedereen de baan verdient waar hij of zij gelukkig van wordt. Kennispartner bij Payingit betekent voor mij dat ik gespecialiseerde hulp geef op het gebied van solliciteren. Met een goed uitgewerkte CV inclusief strategie kan een sollicitatieperiode een stuk korter worden.

Marga de Nooij

Zelfstandig HR adviseur bij HRMdeNooij

Ik geef ondernemers HR advies over allerlei uiteenlopende personele zaken. Dat kunnen incidentele op zichzelf staande vragen zijn, gericht op een specifieke case zoals de verzuimbegeleiding van een langdurige ziekte of voor het opstellen of actualiseren van een personeelshandboek. Als kennispartner van Payingit blog ik over nuttige tips en trics om talent zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen in een organisatie.

Mirjam van Schoonhoven

Advocaat bij Davids advocaten

Als advocaat ben ik gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in de breedste zin des woords. Ik wil en kan de ondernemer juridische ontzorging bieden, zodat de ondernemer datgene kan doen waar hij goed in is, namelijk het ondernemen zelf. Als kennispartner geef ik elke maand praktische juridische tips die te lezen zijn in mijn blogs.

Pjotr van Tilburg

Directeur bij Excert Risicomanagement

Ik ben specialist op het gebied van Sociale Zekerheidsvraagstukken en oprichter van Excert Risicomanagement. Als zelfstandig ondernemer help ik bedrijven om hun risico’s en zwakke(re) plekken om te buigen in sterke punten. Voor Payingit schrijf ik blogs met daarin slimme trucs waarmee een werkgever zijn/haar voordeel kan doen.

Ruby Samad

Eigenaresse (advocaat) van Arbeidsrechtlab

Als advocaat (en ondernemer) ben ik gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Arbeidsrechtlab adviseert werkgevers over alle vragen die te maken hebben met werk en ontslag. Ik doe het daarbij graag net even anders dan anderen in de (traditionele) branche. Zo maak ik vlogs en schrijf ik blogs om allerlei ingewikkelde arbeidsrechtelijke zaken waarmee werkgevers te maken hebben, helder uit te leggen.

  • Waar kunnen we je mee helpen?

    Het geheim van die service? Onze bedrijfscultuur.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak