Home Blog PAGO, misschien wel het klantvriendelijkste uitzendportaal van Europa

PAGO, misschien wel het klantvriendelijkste uitzendportaal van Europa

Heb je ooit gedroomd van een uitzendportaal dat je leven makkelijker maakt en de betalingen van je medewerkers moeiteloos beheert? Dan is PAGO misschien wel het antwoord op al je gebeden! Als je op zoek bent naar het klantvriendelijkste uitzendportaal van Europa, dan is PAGO écht iets voor jou. In deze blog lees je alles over wat PAGO is, welke voordelen het biedt en wanneer je het kunt gebruiken. Wij vertellen je ook hoe jij je als uitzendbureau aan kunt melden voor deze innovatieve dienst.

Wat is PAGO?

Met trots mogen wij mededelen dat wij een extra aanwinst met betrekking tot onze eigen software hebben ontwikkeld, maak kennis met PAGO. Met dit systeem vervangen wij meerdere andere portalen en softwarepakketten dat ons team bij Payingit voorheen gebruikte. Hierdoor hebben uitzendbureaus bijvoorbeeld alle benodigde facetten in één systeem tot hun beschikking. Denk hierbij aan het inschrijven van medewerkers, het registreren van hun gewerkte uren, het inrichten van (eind)klanten, het uitvoeren van een credit check voor eindklanten en het inzichtelijk hebben van de marge. Met PAGO kan jouw uitzendbureau eenvoudig het verdiende geld terugzien!

Wat zijn de voordelen?

PAGO is het perfecte systeem voor uitzendbureaus in Nederland die overzicht willen behouden. Waarom? Met PAGO heb je één systeem voor alle backoffice handelingen én één systeem voor de overeenkomsten tussen jouw uitzendbureau en je eindklanten. Dat betekent dat je niet langer hoeft te zoeken tussen verschillende systemen of mappen om de juiste informatie te vinden. Alles staat overzichtelijk bij elkaar en is makkelijk te vinden.

En dat is nog niet alles, want PAGO biedt nog veel meer voordelen! Je bespaart veel tijd, omdat alles 100% online gaat en je dus geen papieren documenten meer hoeft te verzenden of te bewaren. Daarnaast kun je ook digitaal handtekeningen laten zetten en is er automatische KYC, wat staat voor Know Your Customer. Zo weet je zeker dat je zakendoet met de juiste partijen. De gegevens van jouw klant worden daarnaast automatisch ingeladen via de KVK, wat weer tijd en moeite scheelt. En tot slot is er ook nog eens meer duidelijkheid voor alle partijen, omdat alles in één systeem staat en dus makkelijk terug te vinden is.

Wanneer is PAGO te gebruiken?

PAGO is vanaf NU beschikbaar en wij zijn dolenthousiast om te delen dat wij onze eerste klanten al hebben verwelkomd! Momenteel zit onze implementatiekalender voor PAGO tot en met 20 april 2023 helemaal volgeboekt. Dus, als je interesse hebt, moet je snel zijn en jezelf aanmelden om ervoor te zorgen dat je binnenkort ook kunt profiteren van deze geweldige nieuwe dienst. Met PAGO kun je moeiteloos de betalingen van je medewerkers beheren en je administratieve rompslomp verminderen. Het is echt een game-changer! Of je nu een kleine of een grote onderneming hebt, PAGO kan je helpen om tijd en geld te besparen en je te concentreren op wat echt belangrijk is – het laten groeien van je bedrijf.

Op welke manier kun jij je eigen uitzendbureau voor PAGO aanmelden?

Wij kunnen iedereen die geïnteresseerd is in onze nieuwste software een demo geven. Je kunt hier een aanvraag voor doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Met PAGO haal je een gebruiksvriendelijk systeem in huis dat veel tijd bespaart en zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog wat PAGO voor jouw uitzendbureau kan betekenen!

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer Business Development Representative