Home Blog Waterdichte verwerking
Waterdichte verwerking

Waterdichte verwerking

Wij zijn niet voor niets dé backoffice partij voor arbeidsbemiddelaars! Wij hechten namelijk veel waarde aan het veilig en waterdicht verwerken van gegevens van onze klanten. Als aanbieder van een online platform op het gebied van het regelen van arbeidszaken, is het van essentieel belang dat onze processen vlekkeloos verlopen en dat de privacy van onze klanten gewaarborgd blijft. Om deze reden is ons team bij Payingit continu bezig met het automatiseren van de meest tijdrovende processen. Door het signaleren van herhaaldelijke maatwerkoplossingen, kunnen wij deze oplossingen in één keer bij meerdere klanten toepassen. Dit levert niet alleen tijdwinst op, maar ook een hogere mate van betrouwbaarheid en consistentie.

Wat zijn de 3 meest tijdrovende processen?

Een aantal voorbeelden van tijdrovende processen die wij hebben weten te automatiseren zijn onder andere het integreren van de urenregistratie met PAGO, de auto signalering van fases en het online ondertekenen van arbeidscontracten. Dit zijn stuk voor stuk processen die veel tijd in beslag nemen en waarbij fouten op de loer liggen. Door deze processen te automatiseren hebben wij niet alleen de kans op fouten verkleind, maar ook de snelheid en efficiëntie van ons platform verbeterd.

Op welke manier zorgen onze developers voor de optimalisatie?

Onze developers hebben een cruciale rol in ons team. Zij zorgen ervoor dat de optimalisatie van onze processen volgens de nieuwste technologieën en methodologieën verloopt. Dit doen zij door middel van het werken in sprints, waarbij er wekelijks contact is met de Product Owner en maandelijks contact wordt opgenomen met de klant. Op deze manier kunnen wij snel inspelen op eventuele veranderingen en de wensen van onze klanten.

Naast onze developers, speelt ook onze client care afdeling een belangrijke rol in het optimaliseren van onze dienstverlening. Zij hebben regelmatig contact met onze partners om te kijken hoe wij ons partnerschap nog beter kunnen maken en hoe wij eventuele knelpunten kunnen oplossen.

Betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid staan bij Payingit voorop

Bovenstaande waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij altijd het 4-eye principe toepassen. Dit houdt in dat er altijd nog een manuele check wordt gedaan voordat er gegevens worden verwerkt. Daarnaast hebben onze specialisten op klantniveau een controlerende rol om er zeker van te zijn dat onze dienstverlening aan de hoogste standaarden voldoet. Wij controleren liever één keer te veel, dan één keer te weinig.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative