DGA administratie uitbesteden bij Payingit

DGA administratie

Maak een afspraak

DGA Administratie


U als directeur grootaandeelhouder, of zelfstandig ondernemer vanuit een B.V., dient ook uw DGA administratie te houden. 
Het is namelijk verplicht om het loon uit uw onderneming te administreren. Een klus die veel tijd in kan nemen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw DGA administratie uit te besteden aan Payingit. Payingit verzorgt voor u de loonstroken, mutaties, loonaangiftes en jaaropgaven.

Besteed uw DGA Administratie uit

Administratie kost veel tijd en wellicht heeft het ook niet uw interesse. Er zijn veel regels en uitzonderingen waar u aan moet voldoen of in ieder geval van op de hoogte moet zijn. Wat dacht u van de werkkostenregeling, de privébijtelling voor uw auto van de zaak of het bijhouden van de wet en regelgeving? Waarom zou u hier tijd in steken als u uw DGA administratie kunt uitbesteden? Payingit heeft deze kennis in huis en neemt het werk graag van u over.

 

Wanneer u uw DGA Administratie aan ons uitbesteedt dan verzorgen wij voor u:

  • Loonjournaalposten;
  • Loonstroken;
  • Aangifte loonheffing;
  • Per kwartaal 1 mutatie.

 

Dit alles voor een vaste prijs van €120,00 per jaar. Daarnaast bieden wij:

  • Payingit communiceert altijd eerlijk en duidelijk;
  • Payingit biedt een scherp tarief;
  • Payingit geeft persoonlijk en specialistisch advies;
  • Onze systemen zijn state of the art en makkelijk in gebruik.

Gebruikelijk loon

Als DGA kunt u vaak zelf bepalen wat u verdient uit uw B.V.. Hierbij dient u als DGA wel rekening te houden met het gebruikelijk loon. Dit betekent dat de Belastingdienst ervan uit gaat dat een DGA loon krijgt wat gebruikelijk is voor het niveau van het werk en de duur van de werkzaamheden. Het bedrag voor 2016 is minimaal €44.000 per jaar. Als er medewerkers in uw bedrijf werken dient u tevens minimaal hetzelfde bedrag te verdienen. Tenzij de specifieke medewerker over specialistische kennis beschikt. Voor meer informatie en uitzonderingen over het gebruikelijk loon kunt u ook kijken bij De Belastingdienst.