Home Blog Maak kennis met onze marge bevoorschotting service
Maak kennis met onze marge bevoorschotting service

Maak kennis met onze marge bevoorschotting service

Als uitzendbureau weet je hoe frustrerend het kan zijn om te moeten wachten op je volgende marge uitbetaling. Zéker wanneer je net begint en nog niet beschikt over een groot klantenbestand. Bij Payingit begrijpen wij dit en daarom bieden wij een passende oplossing voor dit probleem: marge bevoorschotting. In deze blog lees je er alles over!

Hoe werkt de marge bevoorschotting via Payingit?

Bij het overstappen naar Payingit hoef je niet wekenlang te wachten op je volgende marge uitbetaling. Met onze marge bevoorschotting service verpand je jouw marge direct na het accepteren van de uren en staat het bedrag direct op je rekening. Hierdoor ben je direct liquide en kun je meteen investeren in jouw bedrijf. Dit kan een enorme impuls geven aan je cashflow en de groei van je bedrijf.

Met welke voordelen krijg je te maken?

Het voordeel van marge bevoorschotting is dus dat je niet hoeft te wachten op je volgende margebetaling, wat kan leiden tot liquiditeitsproblemen. Door direct over het geld te beschikken kun je investeren in je bedrijf, wat de groei kan versnellen en je financiële stabiliteit kan vergroten. Bij Payingit begrijpen wij dat het runnen van een uitzendbureau uitdagend kan zijn. Wij streven er dan ook naar om onze klanten te ondersteunen op elke mogelijke manier. Door gebruik te maken van onze marge bevoorschotting service kun je meer uit jezelf en je onderneming halen! Wij zijn niet voor niets dé backoffice partij voor arbeidsbemiddelaars.

Neem gerust contact met ons op

Het is begrijpelijk dat je vragen hebt over de marge bevoorschotting service van Payingit en hoe het precies werkt. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf.  Je kunt makkelijk en snel met ons in contact komen. Via onze website kun je ons contactformulier invullen en aangeven waar je behoefte aan hebt. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en te kijken hoe wij je kunnen ondersteunen. Verder kun je ons telefonisch bereiken op het nummer dat op onze website vermeld staat.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative