Payroll Bedrijf

Wil jij je niet meer bezighouden met triviale zaken zoals HR-administratie, maar je echt focussen op de groei van jouw onderneming? Dan is payroll voor jou! Je bepaalt zelf wíe er voor je werkt en wanneer. Daarnaast houd jij de regie op de werkvloer, terwijl wij als payroll bedrijf de administratie en een deel van de werkgeversrisico’s op ons nemen.

Waarom zou ik voor payroll aan Payingit kiezen?
 • Sparringpartner met specialistische ervaring in de HR en -flexbranche
 • Terugkerende evaluaties met updates rondom marktontwikkelingen
 • Een energiek en positief team dat altijd een stap extra voor je zet

Contactformulier

Onze kernwaarden

 • Doen
 • Durven
 • en de Waarheid

Wie zijn wij?

Innovatie en technologie. Dat is de basis. Mensen en service, dat zijn onze prioriteiten.
Payingit is gedreven, ondernemend en menselijk. We werken samen met honderden klanten en duizenden medewerkers om verder te gaan dan werkgeverschap.

Doen. We zetten altijd een stap extra.

Durven. We kiezen ons eigen pad.

De waarheid. Samen bepalen we de route.

 • Payingit als Payroll Bedrijf

  Alle antwoorden op jouw vragen, hier makkelijk op één plek te vinden

 • Wij zetten payrolling in voor jouw organisatie

  Onder payrolling verstaan we het we overnemen van de verplichting die horen bij het werkgeverschap. Dit biedt vele voordelen zoals het beperken van werkgeversrisico’s, HR-administratie. Doordat wij ons volledig focussen op de administratieve zaken kun jij je meer richten op het personeel en de groei van jouw organisatie. Hoe fijn zou het zijn als wij jouw ontlasten van alle administratieve zaken en risico’s omtrent jouw werkgevers? Laat jouw bedrijf groeien door middel van onze payroll oplossingen, expertise en technologieën die wij inzetten ter ondersteuning. Wij als Payingit zijn specialist in payrolling, onze experts met jarenlange ervaring staan klaar om jou te adviseren en ondersteunen. Wij bieden payroll diensten die volledig zijn afgestemd op jouw organisatie. Onze diensten stemmen wij namelijk af op de grootte en behoeften van jouw bedrijf. Elk bedrijf is immers anders en heeft daarbij een oplossing op maat nodig.

  De voordelen van payrolling

  Hieronder zijn voordelen van onze payroll diensten weergegeven

  • Wij nemen als payroll bedrijf de werkgeversrisico’s over. Dit houdt in dat jij je geen zorgen hoeft te maken over risico’s waar je geen controle over hebt zoals verzuimkosten en verzuimbeheer. Kortom rust en zekerheid.
  • Als werkgever behoud jij de regie over je werving en selectie. Jij begeleidt je werknemer terwijl wij taken zoals salarisbetaling, verzekeringen, HR-administratie en pensioenregelingen op ons nemen. Zo gaan we efficiënt te werk en bundelen wij onze krachten.
  • Onze experts bieden juridische ondersteuning en advies voor alle complexe werkgeversvragen. Wij zijn op de hoogte van laatste vernieuwingen op het gebied van wetten en regels, die van belang zijn voor jou en je personeel.
  • Payroll is de oplossing voor het besparen van zowel tijd als kosten. Wij bieden een transparante werkwijze waarbij jij de exacte kosten kunt inzien. Doordat wij automatisering op grote schaal inzetten werkt dit kosten besparend.