Personeelsplanning in de schoonmaakbranche - Payingit

Personeelsplanning schoonmaak

Maak een afspraak

Personeelsplanning in de schoonmaakbranche

De één maakt s ‘nachts schoon de ander overdag, de ene medewerker werkt parttime de ander fulltime. Het goed inplannen van uw schoonmaakpersoneel is lastig en een echte uitdaging. Om u te helpen biedt Payingit een planning tool voor personeelsplanning in de schoonmaakbranche. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers makkelijk in te plannen zijn waardoor u zich weer kunt focussen op uw core business.

Hoe helpt onze planning tool uw schoonmaakonderneming?

Ondanks het toenemende gebruik van technische oplossingen, blijft schoonmaakwerk veelal handwerk wat uitgevoerd wordt door medewerkers. Deze schoonmakers dienen allemaal ingepland te worden. Het gebruik van onze planning tool voor personeelsplanning in de schoonmaakbranche geeft u één overzichtelijke plek voor alle informatie. Niet alleen voor u, maar voor alle betrokkenen zoals uw medewerkers en klanten. Daarbij komt dat u:

 • Volledig inzicht heeft in de planning en gewerkte uren;
 • Geen grote investeringen vooraf hoeft te doen;
 • Alleen betaalt per geplande medewerker;
 • Minder invoerwerk heeft door de self-service mogelijkheden voor medewerkers (medewerkers kunnen zelf diensten ruilen).

 

Wat kunt u met onze planning tool voor personeelsplanning in de schoonmaakbranche?

U ontvangt van ons een compleet planningspakket voor uw schoonmaakbedrijf. De eerste keer dat u de tool gebruikt staat de web-omgeving voor u klaar. U heeft met onze planningstool voor personeelsplanning in de schoonmaakbranche:

  • Een gebruiksvriendelijke interface met saldo- overzichten;
  • Overzichtelijke rapportages;
  • Een mobiele applicatie waarmee u toegang heeft tot ons plansysteem;
  • De mogelijkheid voor medewerkers om zelf te roosteren: zij kunnen vervolgens zelf beschikbaarheid, verlof, uitloop en shiftruil registeren;
  • Koppelingen voor uw facturatie en loonadministratie en eventueel payrolling.

 

Onze planning tool combineren met onze salarisadministratie of payrolldienst

Wij kunnen voor uw vaste maar ook voor uw flexibele personeel de loonadministratie verzorgen. Payingit biedt namelijk salarisdministratie en payrolling schoonmaak aan. Om echt efficiënt te werken kunt u onze planningstool koppelen aan uw loonadministratie. Op deze wijze heeft u geen handmatig invoerwerk meer in administratiepakketten en is gehele proces geautomatiseerd.